You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

O Nama

N&S Jevremović je porodična firma, osnovana 1999. godine sa sedištem u Inđiji čija je početna delatnost bila uslužna obrada struganjem po uzorku ili tehničkoj dokumentaciji na univerzalnim mašinama. Kako se priroda tržišta vremenom menjala tako smo i mi širili vrstu i način usluga, te se danas firma bazira na uslužnoj obradi na CNC mašinama. Najveći udeo u poslovanju firma ostvaruje sa inostranim kompanijama, što direktno svedoči o našem iskustvu i ozbiljnosti u ovoj oblasti poslovanja. Zadovoljni klijenti su nam najbitnija referenca, prema tome gradimo kvalitetne odnose i čvrstu saradnju nakon odrađenih projekata. Obim našeg poslovanja i poslovnih partnera iz godine u godinu raste, što potvrđuje naš kvalitet i uzlaznu putanju.

USLUGE

N&S JEVREMOVIĆ

Stručno, kvalitetno, na vreme, po pristupačnim cenama.

Ovo su samo neke od oblasti usluga u našem poslovanju koje klijent može očekivati u visokom kvalitetu i predviđenom roku.

N&S tim vrši visoko preciznu obradu i projektovanje uz korišćenje CAD/CAM/CAE modula, brzo i efikasno od prototipa i ideje do gotovog proizvoda i dela u sklopu. Simuliranom obradom u softverima neželjene greške lako otklanjamo i efikasno uz visok kvalitet vršimo mašinsku obradu.

Vaše ideje pretvaramo u realne proizvode u najkraćem periodu. Opremljeni smo za serijsku proizvodnju delova širokog spektra, na osnovu uzorka, 3D modela, tehničke dokumentacije ili proste ideje. Naše usluge pronalaze mesto u apsolutno svim sferama proizvodnih pogona

N&S JEVREMOVIĆ

Naša firma prati korak sa vremenom i napredak tehnologije obrade rezanjem metala i nemetala kao i novih vrsta materijala, samim tim plasira na tržište kvalitet, brzinu, poštovanje dogovorenih rokova izrade i mogućnost brze povratne informacije u bilo kom koraku poslovanja. Naš jedini cilj jesu zadovoljni klijenti i kvalitetna usluga.Zadovoljni klijenti su nam najbitnija referenca, prema tome gradimo kvalitetne odnose i čvrstu saradnju nakon odrađenih projekata.